ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

جرائم ناشی از نفرت در آمریکا رکورد زد

منابع خبری گزارش داده‌اند جرائم ناشی از نفرت در آمریکا افزایش یافته و به سطح بی‌سابقه‌ای رسیده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 15
کد خبر: ۱۷۶۷۶۷

به گزارش راهبرد معاصر،‌ تجزیه و تحلیل «اف.بی.آی» روی داده‌های سال ۲۰۲۱ میلادی نشان می‌دهد که جرائم نفرت‌پراکنانه در ایالات متحده آمریکا کماکان افزایش یافته و به رکورد جدیدی دست پیدا کرده است.

 

گزارش‌ها حاکی است روی هم رفته ۹۰۶۵ مورد جرائم ناشی از نفرت در آمریکا در سال ۲۰۲۱ ثیت شده است. این در حالی است که این آمار برای سال قبل‌تر میلادی ۸۱۲۰ مورد بوده است.

 

برایان لوین، مدیر مرکز مطالعات افراط‌گرایی و نفرت در دانشگاه ایالتی کالیفرنیا گفت: «ما در عصر عجیب و نگران‌کننده‌ای زندگی می‌کنیم که جرائم ناشی از نفرت برای مدت طولانی‌تری دوام می‌آورند.»

 

این داده‌ها نشان دادند که سیاه‌پوست‌ها بیشتر از سایر گروه‌های نژادی هدف انگیزه‌های نفرت‌پراکنانه قرار گرفته بودند. ۲۲۳۳ مورد از این جرائم علیه سیاه‌پوستان اتفاق افتاد.

 

اف‌بی‌آی اضافه کرده که ۶۵.۴ درصد از قربانیان این جرائم به دلیل نژاد، قومیت یا نسب خود هدف آزار قرار گرفتند. ۱۴.۱ درصد از این قربانیان نیز به دلیل مذهب هدف قرار گرفتند.

 

وزیر دادگستری آمریکا چند وقت پیش وعده داد گام‌های بیشتری برای مقابله با جرائم ناشی از نفرت در سراسر ایالات متحده بردارد.

 

در سال ۲۰۲۱، در یک تیراندازی با انگیزه‌های نژادی در شهر بوفالو ده فرد سیاه‌پوست هدف قرار گرفتند.

 

سال گذشته هم پلیس نیویورک اعلام کرد جرائم ناشی از نفرت علیه آمریکایی‌های آسیایی تبار در این شهر بیش از سه برابر افزایش یافته است.

 

هیأت بررسی جرائم ناشی از نفرت پلیس نیویورک آذرماه سال گذشته در گزارشی گفته بود چنین جرائمی علیه آسیایی‌تبارها در سال ۲۰۲۰، ۲۸ مورد بود که در سال ۲۰۲۱ به ۱۲۹ مورد رسیده است.

 

این هیأت در نشستی خبری اعلام کرد، به‌طور کلی از آغاز سال ۲۰۲۱ میلادی، نزدیک به ۵۰۰ مورد جرائم ناشی از نفرت در نیویورک رخ داده که نزدیک به ۲۵۰ مورد آن به بازداشت فرد خاطی منتهی شده است. این آمار نسبت به سال ۲۰۲۰ با افزایشی ۱۰۶ برابری مواجه شده است./ فارس

ارسال نظر